Karlıca İlkokulu
KARLICA KÖYÜ KARLICA KÜME EVLERİ KARLICA ILKOKULU BLOK NO: 31 KARLIOVA / BİNGÖL

VİZYON

Öğrencilerimize okul yaşamını sevdirmek, yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda, zihin, ruh ve kişilik gelişimlerine katkıda bulunmaktır

MİSYON

Bilgiyi özümseyen, araştıran, sorgulayan, analitik düşünen ve kritikler yapabilen, bireylerle etkili iletişim kurabilen, toplumsal sorumluluk duyan, çevreye duyarlı, çağdaş ve çağın gereği teknoloji kullanabilen bireyler yetiştirme yolunda destek olmak. Çocukların duygusal, bedensel, zihinsel ve sosyal olarak gelişmelerine; Atatürk, bayrak ve vatan sevgisi kazanmalarına, milli, manevi, ahlaki, kültürel yönden gelişmelerine, benlik kavramlarını geliştirip kendilerini ifade edebilmelerine ve farkındalık özelliklerini en üst düzeyde yansıtabilecek bireyler yetiştirmeye yönelik yardım hizmetini sunmaktır.

08.30-14.20

Köy minibüsleri aracılığıyla il ve ilçe merkezine ulaşım sağlanmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

ilçeye 45 km ile ise 65 km